Comanda second opinion ginecologie

Formular de comanda consultatie Second Opinion

  Scurt istoric al cazului pentru care se cere o a doua opinie*:

  Puteti atasa aici pina la 12 documente (ecografii, rezultate analize, alte explorari) care ar putea intregi dosarul dumneavoastra medical:

  Contravaloarea serviciului a doua opinie este de 499 lei. Plata se poate face cu card bancar sau virament bancar

  Oferta speciala in aceasta luna: Reducere 100 lei !

  In aproximativ 10 secunde de la apasarea butonului de plata veti fi directionat catre MobilPay care va procesa plata dumneavoastra. Platile procesate cu succes ne sunt anuntate si dosarul dumneavoastra va fi transmis imediat echipei medicale.

  Procedura consultului Second Opinion

  1 Se va completa un formular prin care sunt solicitate doar date strict necesare consulutului si intocmirii facturii fiscale. Va rugam sa prezentati cit mai coerent si concis istoricul cazului dumneavoastra in cimpul special dedicat al formularului. In cadrul formularului aveti posibilitatea sa ne transmiteti pina la 12 documente care vor intregi dosarul dumneavoastra. Va rugam sa ne transmiteti cit mai multe rezultate ale consulturilor anterioare (rezultate ale analizelor, ecografii,….) in formate acceptate de formularul nostru (documente word, excel, pdf, imagini jpg, png, …). Puteti trimite inclusiv fotografii digitale ale documentelor dar va rugam ca aceste fotografii sa le faceti intr-o incapere cit mai luminoasa si fara sa miscati aparatul foto astfel incit textele sa fie lizibile.
  2 Se va achita costul consultatiei Second opinion, in valoare de 399 lei. Pata se va face direct pe site-ul nostru cu card bancar (prin procesatorul de carduri bancare MobilPay). Pentru toate consultatiile platite veti primi factura fiscala.
  3 Dosarul medical va fi analizat de catre clinica noastra. Daca noi consideram ca datele primite sunt suficiente pentru a va putea oferi o a doua opinie cit mai corecta, vom accepta plata (pina in acest moment suma platita figureaza doar ca suma blocata la procesatorul de plati, respectiv la PaySecure). In momentul in care noi am acceptat plata, veti primi une email de confirmare din partea PaySecure precum si factura din partea noastra. Doar in acel moment suma este atribuita contului nostru. Daca datele primite nu sunt elocvente si/sau suficiente, va vom solicita noi date (prin email sau telefon) sau vom refuza incasarea urmind ca intreaga suma sa fie din nou disponibila in contul dumneavoastra.
  4 Dosarul medical va fi analizat de catre clinica noastra si vom pregati opinia noastra in cel mai scurt termen posibil (in medie 2-5 zile, in functie de complexitatea cazului dumneavoastra). In urma consultatiei Second opinion, fiecare pacient va primi prin email o scrisoare medicala redactata profesional si explicit.