Second opinion ginecologie

Ce este Second Opinion?

Dorim sa acordam asistenta medicala de calitate cu zambetul pe buze.

Acest serviciu reprezinta consultarea unui medic specialist cu o vasta experienta in domeniul respectiv, care sa ofere o a doua parere pertinenta, atat asupra diagnosticului, cat si asupra alegerii tratamentului. Majoritatea specialistilor recomanda solicitarea unei opinii secundare sau se consulta cu colegii de breasla, in privinta cazurilor dificile, deoarece organismul uman copleseste uneori pregatirea academica si practica a acestora, prin complexitatea sa.

Intrebari frecvente

  • Este diagnosticul meu corect?
  • A fost tratamentul meu ales corect, conform nevoilor mele?
  • As putea afla mai multe despre starea mea de sanatate?
  • Exista tratamente mai bune decat cel care mi-a fost prescris?

Avantajele consultului online

  • Medicul are suficient timp pentru o analiza atenta a cazului
  • Decizia poate fi luata dupa consultari in cadrul unei echipe de medici
  • Pacientul nu este obligat sa se deplaseze la cabinet
  • Pacientul poate obtine acest consult din orice tara se afla el

De ce apeleaza pacientii din Romania la servicii de second opinion?

Raspunsul se regaseste in relatia dintre cele doua parti: pacienti versus doctori. Multi pacienti invoca “riscul” de a primi un diagnostic gresit si un plan de tratament ineficient. Acesta este si motivul pentru care pacientii vor sa elimine acest risc inca de la inceput. Alteori pacientii doresc sa cunoasca, pe langa confirmarea diagnosticului, toate metodele de tratament existente in tara sau strainatate. In acest caz experienta doctorilor straini isi spune cuvantul.

Multi medici din Romania au imbratisat aceasta solutie pentru a conferi pacientului cele mai bune variante de tratament. Acesta este si motivul pentru care clinica noastra va propune serviciul de “second opinion” prin care orice pacient poate sa solicite o a doua opinie in domeniul ginecologie.

Cat costa o consultatie de tip Second Opinion?

Clinica noastra va propune consultatii de tip Second Opinion, consultatii online care sunt tratate cu toata seriozitatea si profesionalismul nostru. In cadrul unei consultatii in cabinet, timpul este oarecum limitat (atit de programul de lucru al cabinetului dar si pentru ca sunt si alti pacienti care asteapta consultul). Printr-un consult de tip “Second opinion”, noi avem timpul necesar analizei istoricului medical precum si al tuturor documentelor din dosarul medical astfel incit puteam reveni cu o scrisoare medicala foarte clara si bine documentata.

Costul unei consultatii “Second Opinion” este de 499 lei, plata putand fi facuta direct pe site cu card bancar.

Oferta speciala in aceasta luna: Reducere 100 lei !

Opiniile enuntate de catre echipa noastra medicala sunt strict orientative pentru pacienta, rolul lor fiind acela de a confirma diagnosticele primite in primul rand pe baza rezultatelor paraclinice si al istoricului afectiunii, de a oferi alternative de tratament si orice informatii suplimentare solicitate de catre pacienta. Opiniile medicale exprimate de catre noi nu pot substitui in totalitate rezultatele unei consultatii clasice si nu pot fi utilizate in solutionarea juridica a cazurilor.

Procedura consultului Second Opinion

1 Se va completa un formular prin care sunt solicitate doar date strict necesare consulutului si intocmirii facturii. Va rugam sa prezentati cit mai coerent si concis istoricul cazului dumneavoastra in campul special dedicat al formularului. In cadrul formularului aveti posibilitatea sa ne transmiteti pana la 12 documente care vor intregi dosarul medical. Va rugam sa ne transmiteti cit mai multe rezultate ale consultatiilor anterioare (rezultate ale analizelor, ecografii,….) in formate acceptate de formularul nostru (documente Word, Excel, pdf, imagini in format jpg, gif, png, …). Puteti trimite inclusiv fotografii digitale (facute chiar cu un smartphone) ale documentelor dar va rugam ca aceste fotografii sa le faceti intr-o incapere cat mai luminoasa si fara sa miscati aparatul foto astfel incit textele sa fie lizibile.
2 Se va achita costul consultatiei Second Opinion , in valoare de 399 lei. Pata se va face direct pe site-ul nostru cu card bancar (prin procesatorul de plati PaySecure). Pentru toate consultatiile platite veti primi factura.
3 Daca noi consideram ca datele primite sunt suficiente pentru a va putea oferi o a doua opinie cat mai corecta, vom accepta plata (pina in acest moment suma platita figureaza doar ca suma blocata la procesatorul de plati, respectiv la PaySecure). In momentul in care noi am acceptat plata, veti primi un email de confirmare din partea PaySecure precum si factura din partea noastra. Doar in acel moment suma este atribuita contului nostru iar echipa noastra va incepe analiza dosarului medical. Daca datele primite nu sunt elocvente si/sau suficiente, va vom solicita noi date (prin email sau telefon) sau vom refuza incasarea urmind ca intreaga suma sa fie din nou disponibila in contul dumneavoastra.
4 Dosarul medical va fi analizat de catre clinica noastra si vom pregati opinia noastra in cel mai scurt termen posibil (in medie 2-5 zile, in functie de complexitatea cazului dumneavoastra). In urma consultatiei Second Opinion, fiecare pacient va primi prin email o scrisoare medicala redactata profesional si explicit.