ProClinic Iasi

Cand am pornit la drum acum 12 ani, infiintand un mic cabinet medical, scopul nostru era sa incercam sa oferim o alternativa sistemului de sanatate de stat. Dorinta noastra era sa acordam asistenta medicala de calitate cu zambetul pe buze. Acum, la 12 ani, credem ca am reusit. Clinica noastra a devenit in timp un spatiu bine cunoscut in Iasi si in Moldova. Am oferit in premiera in Moldova posibilitatea efectuarii de ecografii fetale tridimensionale, iar site-ul nostru (www.drcarauleanu.ro) a fost un model de succes pentru site-urile din domeniul medical. Dar cel mai mandri suntem de numarul mare de familii pe care le-am facut fericite, ajutandu-le sa aduca pe lume copii frumosi si sanatosi. Privim in urma la acesti 12 ani si inevitabil ajungem la concluzia ca e momentul unui nou pas inainte. Este momentul sa oferim ceva nou prietenilor nostri – pacientii.

ACEL CEVA NOU ESTE PROCLINIC IASI

Este melanjul dintre un centru medical cu aparatura de ultima ora, medici primari cu maxima experienta in domeniu, laboratoare dotate cu tehnologie de ultima ora si ambianta de acasa. Nu suntem o corporatie fara suflet sau o retea de clinici medicale pentru care reprezentati doar un element statistic. Suntem locul in care va vedeti pentru prima data copilul, locul in care ii ascultati pentru prima data bataile inimii si il vedeti tresarind. Suntem locul in care niciodata nu vi se va spune ca suntem in sedinta si ca trebuie sa asteptati sau sa veniti altadata, suntem locul in care nu ne uitam niciodata la ceas nerabdatori sa trecem la urmatorul pacient. Bucuriile, dar si esecurile ni le asumam intotdeauna impreuna. Pentru noi contati. Si vrem ca peste alti 12 ani sa contam si noi in continuare pentru voi.

ProClinic Iasi va ofera un spatiu generos si aerisit, asezat pe 3 nivele. Va oferim cabinete de consultatii individuale, discrete, calde pentru multe specialitati, laboratoare de analize de elita, scutindu-va de drumuri inutile prin aglomeratia urbana, posibilitatea efectuarii de tratamente diverse, inclusiv perfuzabile, fara a mai fi nevoie sa mergeti la spital. Toate acestea sub atenta supraveghere a personalului nostru atent instruit si in atmosfera intima si calda pe care doar noi stim sa o facem.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.